19 september 2024

Thuiszorg Het Friese Land breidt VPT-teams uit: nieuwe collega's gezocht!

Sinds 2021 biedt Thuiszorg Het Friese Land het Volledig pakket phuis (VPT) aan, voor mensen die langdurige zorg (Wlz) nodig hebben, maar toch graag in hun eigen huis willen blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan ouderen met dementie of aan mensen die om een andere reden behoefte hebben aan ondersteuning bij dagelijkse beslissingen en het behouden van hun zelfstandigheid. Ons VPT-team biedt niet alleen persoonlijke zorg, maar helpt ook bij het huishouden, welzijnsactiviteiten en structuur brengen in de dag, waardoor cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Steeds meer ouderen zijn enthousiast over het Volledig pakket thuis. Thuiszorg Het Friese Land breidt daarom het aantal VPT-teams uit en is op zoek naar nieuwe collega's.

Betekenisvol werk in de buurt
De Helpende Plus collega’s van onze VPT-teams zijn van onschatbare waarde voor cliënten. Zij helpen niet alleen met dagelijkse routines zoals wassen en aankleden, maar maken vooral het verschil door structuur te geven aan de dag: ervoor zorgen dat de cliënt op tijd eet, herinneren aan het innemen van medicatie en het ondernemen van activiteiten zoals samen boodschappen doen, een wandeling maken, een kop koffie drinken of samen een lekker visje halen. Er is alle tijd om echt aandacht te geven aan de cliënten en bij te dragen aan hun welzijn. Geen dag is hetzelfde, maar het werk is altijd betekenisvol.

Waarom kiezen voor Thuiszorg Het Friese Land?

  • Afwisselend en betekenisvol werk: medewerkers maken écht het verschil in het leven van verschillende cliënten.

  • Ondersteuning vanuit het team: Thuiszorg Het Friese Land zorgt ervoor dat nieuwe collega’s goed worden ingewerkt. Hoewel je zelfstandig werkt, sta je er nooit alleen voor. Je kunt altijd rekenen op de steun van je collega’s.

  • Flexibele uren in overleg: deze baan is goed te combineren met de thuissituatie, en het werk is vaak dichtbij huis.

  • Goede arbeidsvoorwaarden: medewerkers ontvangen in eerste instantie een jaarcontract, met de intentie dit op termijn om te zetten in een vast contract. Ook bieden we je, indien nodig, aanvullende scholingen.

Sluit aan bij het VPT team!
Thuiszorg Het Friese Land is op zoek naar enthousiaste zorgprofessionals met een afgeronde opleiding tot Helpende Plus (of de bereidheid om deze opleiding bij ons te volgen), in Noord- of Midden-Fryslân. Interesse? Bekijk dan de volledige vacature hieronder en solliciteer direct.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer!

Thuiszorg Het Friese Land biedt cliënten de zorg en aandacht die ze verdienen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, hopen we snel nieuwe collega’s te mogen verwelkomen in onze VPT-teams!
 

 

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in